Sinulla on 14 päivää aikaa tutustua tuotteeseen. Mikäli tuote ei vastaa odotuksiasi, voit vaihtaa tai palauttaa normaalihintaisen, käyttämättömän ja myyntikelpoisen tuotteen 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Hintalaput pitää olla tuotteessa paikoillaan. Palauttaminen on sinulle ilmaista. Tuote palautetaan aina Postiin. Jos olit valinnut kotiinkuljetuksen paketin toimitukselle, tuotteen palauttaminen on ilmaista postin toimipaikasta, ei kotoa.

Palautusoikeus ei koske tuotteita, joiden sinetti on avattu tai tuotteita, joita ei hygieniasyista voida vaihtaa esim. alusvaatteet, uima-asut ja hygieniatuotteet. Kosmetiikkatuotteiden tulee olla avaamattomissa alkuperäispakkauksissa. Palautusoikeutta ei ole tuotteissa, joihin on painettu ja brodeerattu logoa ja/tai tekstiä.

Pakkaa tuotteet huolellisesti pakettiin. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisessä kunnossa palautettaessa verkkokaupalle. Palautuksen voi tehdä kaikkiin postitoimipaikkoihin. Paketin päälle kirjoita Evelinga Oy ja Asiakaspalautus tai Palautus. Tuotteen palautaminen on sinulle ilmaista, kun paketti on palautettu asiakaspalautuksena.

Kun olemme saaneet palautettavan tuotteen tai palautettavat tuotteet, pyrimme mahdollisimman nopeasti käsittelemään palautuksen. Hyvitys maksetaan sinulle mahdollismman nopeasti palautuskäsittelyn jälkeen.

Voit myös palauttaa tuotteen myymäläämme osoitteeseen Kissankulma 2 LH 3, 90440 Kempele.

Jos sinulla on epäselvyyksiä vaihdettavan tai palautettavan tuotteen kanssa, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Autamme mielellämme sinua.