Nämä toimitus- ja sopimusehdot koskevat Evelinga Oy:n verkkokauppaa osoitteessa www.evelinga.fi. Tilattaessa tuotteita Evelinga Oy:n verkkokaupasta käyttäjä sitoutuu näihin ehtoihin.

Evelinga Oy:n yhteystiedot:

Evelinga Oy

Kissankulma 2 LH 3

90440 Kempele

FINLAND

puh. 050 336 4808

myynti[@]evelinga.fi

Asiointi verkkokaupassa

Tilaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Alle 18-vuotiaat voivat tilata huoltajan suostumuksella.

Tehtyäsi tilauksen ja hyväksyttyäsi toimitus- ja sopimusehdot, saat sitovan tilausvahvistuksen tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Tilaaja on vastuussa oman tilinsä ja salasanansa käytöstä ja niiden huolellisesta säilyttämisestä. Tilaaja sitoutuu antamaan tilauksen yhteydessä oikeat tiedot.

Maksutavat

Evelinga Oy:n verkkokaupassa on käytössä seuraavat maksuvaihtoehdot:

Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.

Korttimaksaminen: Visa, Mastercard ja American Express.

Lasku- ja osamaksupalvelu: Collector.

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Verkkokaupan tuotteiden hinnat sisältävät veron. Evelinga Oy pidättää oikeuden tilauksen perumiseen selvien hintavirheiden kohdalla.

Toimituskulut ja –tavat

Tilatut tuoteet toimitetaan toimitusosoitteeseen tilauksessa olevilla toimituskuluilla.

Postin noutopaketti: 6,70 €

Postin kotiinkuljetus: 14,90 €

Maksuton toimitus Postin noutopaketti, kun tuotteiden kokonaissumma on 100 € tai yli.

Maksuton toimitus Postin kotiinkuljetus, kun tuotteiden kokonaissumma on 150 € tai yli.

Tilauksen nouto myymälästä Kissankulma 2 LH 3, 90440 Kempele on ilmainen.

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan Suomeen. Tuotteita ei toimiteta Ahvenanmaalle eikä ulkomaille.

Toimitusaika

Tilattujen tuotteiden toimitusaika vaihtelee tuotteittain. Toimitusaika on noin 5-14 päivää. Tilaustöiden toimitusaika vaihtelee 3 viikosta 5 viikkoon. Mikäli tilatun tuotteen toimitus jostain syystä viivästyy, ilmoitamme tästä tilaajalle.

Evelinga Oy pidättää oikeuden evätä tilaus tarvittaessa. Tällaisessa tapauksessa maksu palautetaan tilaajalle.

Tilauksen peruuttaminen, vaihtaminen ja palautukset

Kun tilaaja on lähettänyt tilauksen, sitä ei voi enää verkkokaupassa muuttaa.  Mikäli tilaaja haluaa peruuttaa tilauksensa, tulee hänen olla yhteydessä Evelingan asiakaspalveluun myynti@evelinga.fi. Sähköpostista tulee käydä ilmi tilaajan nimi, osoite ja tilausnumero. Evelinga Oy palauttaa perutun tilauksen maksun. Promootio- ja markkinointituotteissa ei ole tilauksen peruutusoikeutta sen jälkeen, kun tuotteet ovat menneet massatuotantoon. Eli sen jälkeen, kun asiakas on hyväksynyt ditaaliset vedokset tai tehdaskuvat tai logoista/teksteistä lähetetyt erilliset kuvat.

Tilaajalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa normaalihintainen, käyttämättömän ja myyntikelpoinen tuote 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Hintalaput pitää olla tuotteessa paikoillaan. Palauttaminen on ilmaista. Tuote palautetaan aina Postin toimipaikkaan.

Palautusoikeus ei koske tuotteita, joiden sinetti on avattu tai tuotteita, joita ei hygieniasyista voida vaihtaa esim. alusvaatteet, uima-asut ja hygieniatuotteet. Kosmetiikkatuotteiden tulee olla avaamattomissa alkuperäispakkauksissa. Palautusoikeutta ei ole tuotteissa, joihin on painettu ja brodeerattu logoa ja/tai tekstiä.

Palautetun tuotteen hinta maksetaan palautuskäsittelyn jälkeen.

Viallinen tai vahingoittunut tuote

Jos tuote on viallinen tai vahingoittunut lähetyksessä, tulee ilmoitus tehdä tuotteesta Evelinga Oy:n asiakaspalveluun. Viallinen tai vahingoittunut tuote palautetaan Evelinga Oy:lle. Viallinen tai vahingoittunut tuote vaihdetaan uuteen tai tilaajan maksama summa palautetaan tilaajalle mahdollisimman nopeasti palautuskäsittelyn jälkeen. Tuote viedään Postin toimipaikkaan ja palauttaminen on tilaajalle ilmaista.

Tietosuoja

Evelinga Oy:n verkkokaupan käyttäjärekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen, yhteydenottojen hoitamiseen, palveluiden kehittämiseen, markkinointiin ja muihin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin.

Rekisteri voi sisältää seuraavat tiedot asiakkaasta: asiakkaan etu- ja sukunimi, osoite, puhelin, sähköposti, tiedot tilauksista ja toimituksista.

Rekisterinpitäjä rekisteröi verkkokaupan käyttäjästä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään.

Evelinga Oy ei luovuta tietoja kolmansille osapuolille eikä luovuta tietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisteriä pääsevät käyttämään vain tietyt siihen oikeutetut henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu. Käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus. Rekisteri sijaitsee salasanasuojatulla palvelimella. Rekisteriä ei säilytetä paperitulosteena.

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa häntä koskevat rekisteritiedot. Pyyntö tulee tehdä kirjallisena rekisterinpitäjälle. Jos tiedoissa on virheitä, rekisteröity voi esittää rekisteriasioita hoitavalle henkilölle virheen korjaamista koskevan pyynnön.

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa käsittely ja luovuttaminen markkinointia ja mahdollisia markkina- ym. tutkimuksia varten ilmoittamalla tästä rekisterinpitäjälle.

Ehtojen muuttaminen

Evelinga Oy varaa oikeuden muuttaa toimitus- ja sopimussehtoja milloin tahansa.  Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu verkkokaupan sivulla.

Ylivoimainen este

Evelinga Oy ei vastaa viivästyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota se ei ole voinut kohtuudella ennakoida tai jonka seurauksia se ei voi välttää. Tällaiseksi ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan mm. tulipalot, työtaistelutoimenpiteet, sodat, luonnonkatastrofit, viranomaisten väliintulot, häiriöt kuljetuksissa, alihankkijoilla, laitteissa, ohjelmistoissa, selaimessa tai verkkoyhteydessä.