Laica vedenpuhdistuskannu

39,50

Vedenpuhdistuskannulla teet hanavedestä entistä puhtaampaa.

tuotetunnus (SKU) 22964 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , Tuotemerkit:

Kuvaus

Vedenpuhdistuskannulla teet hanavedestä entistä puhtaampaa.

LAICA vedensuodatusjärjestelmä on käytännöllinen ja edullinen tapa suodattaa vettä. Se vähentää kattilakiveä, klooria, lyijyä, kuparia, joitain tuholaismyrkkyjä ja kasvimyrkkyjä samalla säilyttäen tärkeitä aineita, kuten kalsiumia ja magnesiumia, ja antaen vedelle erinomaisen maun ja kirkkauden.

Hanavesi on turvallista juoda, koska sen laatua säätelevät ja valvovat paikalliset viranomaiset. Siitä huolimatta putkistoista, joista osa on vanhoja ja aikansa eläneitä, voi irrota ei-toivottuja aineita. Nämä yhdessä bakteerien kasvua ehkäisevän kloorin kanssa voivat vaikuttaa hanaveden ulkonäköön ja makuun.

Kannu ja patruuna -menetelmällä suodatettua vettä on juonut päivittäin Euroopassa noin 50 miljoonaa ihmistä yli 30 vuoden ajan.

Laica vedensuodatusjärjestelmän ominaisuuksia:

* Elektroninen patruunan keston laskuri

* Flow ´n´ go automaattinen läpikaatokansi, jossa on kaatonokan pölynsuoja

* BI-FLUX erikoisnopea patruuna 4 min/litra

Pakkaus sisältää kannun, suodatinpatruunan sekä suomenkielisen käyttöohjeen.

5-vaiheinen suodatus

Järjestelmän tärkein osa on patruuna. Se sisältää aktiivihiiltä ja ioninvaihtohartsia, jotka ovat erittäin tehokkaita vähentämään ei-toivottuja aineita hanavedestä.

  1. Esi-suodatus: Estää kaikkia suuria partikkeleita pääsemästä patruunaan.
  2. Ioninvaihtohartsi: Ei-toivotut aineet, kuten kattilakivi, raskasmetallit (lyijy, kupari, sinkki, rauta, elohopea) vähenevät käyttämällä ioninvaihtohartsia.
  3. Aktiivihiili: Kloori ja jotkut torjunta-aineet voivat huonontaa makua ja hajua. Aktiivihiilen käyttö vähentää tätä vaikutusta.
  4. Tiheä verkkosuodatin: Estää partikkelien vapautumista/pääsemistä veteen.
  5. Jälkisuodatin.