Ale!

Lilly’s Eco Clean 7 Ihmettä pesuainepakkaus

48,70 39,90

7 Ihmettä pesu- ja puhdistusainepakkaus. Tarjous voimassa 1.10.-31.10.2017 ajan.

tuotetunnus (SKU) 25529 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , Tuotemerkit:

Kuvaus

7 Ihmettä!

Pakkaus sisältää astianpesuaineen 500 ml, ylesipuhdistusaineen 500 ml, rasvan- ja kalkinpoistajan 500 ml, WC:n puhdistusaineen 750 ml, lattianpesuaineen 750 ml, pyykinpesuaineen appelsiinikukka 1000 ml sekä huuhteluaineen appelsiinikukka 750 ml.

Tuotemerkki: Lilly’s Eco Clean
Alkuperämaa: Irlanti

Lilly’s Eco Cleanin ekologinen pesu- ja puhdistusainesarjan tuotteet ovat tiivisteitä ja siksi riittoisampia. Tuotteiden valmistuksessa ei ole käytetty turhia kemikaaleja, ei väriaineita, helmiäisiä tai täyteaineita. Tuotteet ovat vegaanisia eikä niitä ole testattu eläinkokein.

Tuotetiedot

Ainesosat astianpesuaine: 5-15 % anionisia tensidejä, <5 % amfoteerisia tensidejä, <5 % ionittomia tensidejä, aloe barbadensis, sitruunaöljy (linalool, limonene), suola, sitruunahappo, säilöntäaine: benzisothiazolinone ja methylisothiazolinone.

Ainesosat yleispuhdistusaine: <5 % anionisia, amfoteerisia ja ionittomia tensidejä, etikkahappo, eteerinen sitrusöljysekoitus (limonene, linalool, geraniol, citral), säilöntäaine: natriumbentsoaatti (Sodium Benzoate).

Ainesosat rasvan- ja kalkinpoistaja: <5 % anionisia, amfoteerisia ja ionittomia tensidejä, etikkahappo, eteerinen sitruunaruohoöljy (citral), säilöntäaine: natriumbentsoaatti (Sodium Benzoate).

Ainesosat WC:n puhdistusaine:  <5 % anionisia, amfoteerisia ja ionittomia tensidejä, etikkahappo, eteerinen teepuuöljy, säilöntäaine: natriumbentsoaatti (Sodium Benzoate).

Ainesosat lattianpesuaine: Ainesosat: <5 % anionisia, amfoteerisia ja ionittomia tensidejä, etikkahappo, eteerinen appelsiiniöljy, säilöntäaine: natriumbentsoaatti (Sodium Benzoate).

Ainesosat pyykinpesuaine appelsiinikukka: Ainesosat: 5-15 % anionisia tensidejä, 5-15 % ionittomia tensidejä, aloe barbandensis, propyleeniglykoli, hajuste: appelsiininkukka- ja kamomillaöljyt (limonene), säilöntäaine: benzisothiazolinone ja methylisothiazolinone.

Ainesosat huuhteluaine appelsiinikukka: Ainesosat: <5-15 % anionisia tensidejä, hajuste: appelsiininkukka ja kamomillaöljyt (limonene) säilöntäaine: natriumbentsoaatti (Sodium Benzoate).

Lilly's Eco Clean

Lilly’s Eco Clean – ekologinen pesu- ja puhdistusainesarja

  • Lilly’s Eco Clean tuotteissa käytetyt raaka-aineet ovat kasvi- tai mineraalipohjaisia ja biohajoavia
  • Kaikki käytetyt tensidit ovat kasvipohjaisia, kasviöljyistä tai sokereista
  • Koko tuotantoketjussa suositaan kestävän kehityksen hankintoja
  • Pullot ovat aina vähintään 50 % kierrätysmuovia
  • Pakkaukset suunnitellaan siten, että muovia käytetään valmistukseen mahdollisimman vähän
  • Täyttöpakkauksien avulla mahdollista pienentää hiilijalanjälkeä 80 % suhteessa pulloihin
  • Tuotteet ovat vegaanisia eikä niitä ole testattu eläinkokein
  • Tuotteet ovat tiivisteitä ja siksi riittoisampia ja niiden kuljetuksesta aiheutuvat päästöt ovat pienempiä
  • Valmistuksessa ei ole käytetty turhia kemikaaleja, ei väriaineita, helmiäisiä tai täyteaineita
  • Valmistajan tavoitteena on saada luonnon tehokkaat aineet myös kodin puhdistukseen